085 - 432 02 79

Letselschade advocaat nodig in Oldenzaal?

Bedrijfsongeval in Oldenzaal of omgeving?

Ook bij een bedrijfsongeval kunt geestelijk of lichamelijk letsel oplopen. Als er op uw werk een ongeluk gebeurt, is er sprake van een arbeids- of bedrijfsongeval. Een bedrijfsongeval kan zomaar gebeuren, maar de gevolgen kunnen enorm groot zijn. Veel voorkomend letsel door een bedrijfsongeval is een amputatie van ledematen door het werk met gevaarlijke machines, brandwonden vanuit de horeca, botbreuken en dwarslaesie door het vallen van grote hoogtes of een whiplash door deelname aan het verkeer tijdens het werk. Een werknemer kan ook arbeidsongeschikt worden door zijn of haar werk, er is dan sprake van een beroepsziekte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan RSI of een burn-out.

Letselschade na een bedrijfsongeval?

Als u arbeidsongeschikt bent geworden na een bedrijfsongeval, is het belangrijk om een advocaat in de schakelen. Misschien nog wel belangrijker dan bij alle andere oorzaken van letselschade. Vaak komt bij een bedrijfsongeval de relatie tussen u en uw werkgever namelijk onder druk te staan. Uw werkgever zal wellicht vinden dat hij niet verantwoordelijk is voor uw letsel, en u durft misschien minder makkelijk stappen te ondernemen tegen uw eigen baas. Als letselschade advocaat in Oldenzaal en in de regio Oldenzaal komen wij op voor uw belangen als slachtoffer van een bedrijfsongeval. We bemiddelen hierin ook tussen de partijen en zorgen dat de afhandeling van uw letselschadezaak in Oldenzaal soepel verloopt.

Wanneer u letsel oploopt door een bedrijfsongeval, is de kans groot dat uw werkgever aansprakelijk is voor uw letsel. Wij zijn uw advocaat in Oldenzaal en in de omgeving van Oldenzaal en ondersteunt u graag het verhalen van een vergoeding voor de geleden schade.

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Rechtsbijstand bij

• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Bedrijfsongevallen
• Productiefouten
• Sportongelukken
• Verkeersongevallen

Werkgebied

Oldenzaal, Hengelo, Enschede, De Lutte, Losser, Rossum, Denekamp, Ootmarsum, Weerselo, Lemselo, Deurningen, Borne

Hoofdvestiging