085 - 432 02 79

Letselschade advocaat nodig in Oldenzaal?

Een deskundige letselschadespecialist in Oldenzaal

RP Advocatuur is uw letselschadespecialist in de regio Oldenzaal. Bij letselschade kunt u denken aan schade bij ongevallen in het verkeer of op het werk, bij mishandeling of door een medische fout. Wanneer u slachtoffer bent van een dergelijk ongeval en de expertise inschakelt van één van onze letselschadespecialisten, weet u zeker dat u goed vertegenwoordigd bent tegenover de grote verzekeringsmaatschappijen.

Juridisch advies in Oldenzaal

Wij zijn als letselschadespecialist al jaren actief in de regio Oldenzaal. Naast het rechtsgebied letselschade zijn wij ook actief in andere rechtsgebieden zoals het verzekeringsrecht, bestuursrecht, familierecht en arbeidsrecht. Wanneer u een juridisch geschil of conflict heeft kunt u altijd een vrijblijvend gesprek voeren met een letselschadespecialist om de haalbaarheid van de zaak te laten beoordelen. Door de jaren heen hebben wij enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis wordt jaarlijks op peil gehouden door verplichte scholing. Ook is onze letselschade advocaat lid van de specialistenvereniging LSA.

Wij komen graag bij u langs

Wilt u meer weten over onze diensten als letselschadespecialist in Oldenzaal? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 085 - 432 02 79. Wij komen graag bij u langs.

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Rechtsbijstand bij

• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Bedrijfsongevallen
• Productiefouten
• Sportongelukken
• Verkeersongevallen

Werkgebied

Oldenzaal, Hengelo, Enschede, De Lutte, Losser, Rossum, Denekamp, Ootmarsum, Weerselo, Lemselo, Deurningen, Borne

Hoofdvestiging