085 - 432 02 79

Letselschade advocaat nodig in Oldenzaal?

Slachtoffer van medische fout in Oldenzaal?

Een medische fout wordt vaak geconstateerd na een verkeerde diagnose, onjuiste medicatie of een fout tijdens een operatie. Wanneer er sprake is van een medische fout heeft u als patiënt een grote kans op infecties, nare bijwerkingen of zelfs onherstelbaar letsel. Bent u slachtoffer van een medische fout in de regio van Oldenzaal? Neem dan contact op met ons advocatekantoor. Als letselschadespecialist kunnen wij u namelijk helpen bij het verkrijgen van een schadevergoeding. Hierbij is het wel belangrijk dat u een complicatie niet verwart met een medische fout. Een complicatie is namelijk niet verwijtbaar. Een medische fout wél.

Juridische hulp na een medische fout

Door de complexiteit van medische dossiers en de uitvoerige discussies over de schuldvraag duren deze aansprakelijkheidszaken vaak erg lang. Ook moet (meestal meer dan eens) gebruik worden gemaakt van een medisch adviseur om de haalbaarheid van uw zaak en het standpunt van de tegenpartij te beoordelen. Daar zijn kosten aan verbonden, die pas verhaalbaar zijn als de aansprakelijkheid namens de arts/het ziekenhuis wordt aanvaard. In dit soort zaken betaalt u daarom altijd een voorschot. U moet er dus over nadenken of u die investering wilt doen.

Wij hebben jaren ervaring met het verhalen van medische missers. Wanneer er dus sprake is van letselschade door een medische fout weten onze advocaten exact hoe te handelen. Onze letselschadespecialisten nemen graag het complexe juridisch proces voor u uit handen zodat u zich kunt richten op uw herstel. Wilt u meer weten over onze diensten in de regio Oldenzaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 085 - 432 02 79 of door het contactformulier op de website in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Rechtsbijstand bij

• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Bedrijfsongevallen
• Productiefouten
• Sportongelukken
• Verkeersongevallen

Werkgebied

Oldenzaal, Hengelo, Enschede, De Lutte, Losser, Rossum, Denekamp, Ootmarsum, Weerselo, Lemselo, Deurningen, Borne

Hoofdvestiging