085 - 432 02 79

Letselschade advocaat nodig in Oldenzaal?

Whiplash opgelopen in Oldenzaal?

Letselschade na een verkeersongeval komt veelvuldig voor, ook in Oldenzaal. Nek- en schouderklachten zijn hiervan het meest bekend. Vaak lopen mensen een whiplash op bij een verkeersongeval. Een whiplash wordt veroorzaakt door een plotselinge zwiepende beweging van het hoofd ten opzichte van de romp. U kunt zich voorstellen dat dit kan gebeuren als u zich bij het verkeersongeval omdraait om overige inzittenden te beschermen. Bent u in Oldenzaal of in de omgeving van Oldenzaal betrokken bij een ongeval, en heeft u hierbij een whiplash of ander letsel opgelopen? Neem dan contact met ons op en we komen graag bij u langs.

Schadevergoeding whiplash

Wat het vaststellen van de schadevergoeding voor een whiplash lastig maakt is de moeilijke diagnose van dit pijnlijke nekletsel. Veel klachten ten gevolge van een kettingbotsing treden vaak pas op na 24 uur. U kunt hierbij denken aan uitstraling van pijn naar andere delen van het lichaam, duizeligheid, misselijkheid en slik- en kauwklachten. Er kan ook sprake zijn van psychische klachten, zoals vergeetachtigheid, concentratieproblemen en vermoeidheid. De rapportages van medische deskundigen zijn van groot belang voor het bepalen van de schadevergoeding. Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval en heeft u hulp nodig bij het juridische proces? Onze letselschade advocaat helpt u graag, zodat u zich kunt richten op uw herstel. U kunt contact met ons opnemen door middel van het volgende telefoonnummer 085 - 432 02 79 of via het contactformulier.

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Rechtsbijstand bij

• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Bedrijfsongevallen
• Productiefouten
• Sportongelukken
• Verkeersongevallen

Werkgebied

Oldenzaal, Hengelo, Enschede, De Lutte, Losser, Rossum, Denekamp, Ootmarsum, Weerselo, Lemselo, Deurningen, Borne

Hoofdvestiging